Poštovani kolege suci, jedriličari s Lastova su poslali slijedeće pismo s zamolbom da im pomognemo. pročitajte i ukoliko ste u mogućnosti pomognite klubu u nastajanjau svojim savjetima, pomoći i logistikom

VZS

Poštovani ,

Nastavno našem razgovoru molim Vas da nam pomognete u organizaciji regate 17.09.2017. na Lastovu i preporučite nam neku stručnu osobu , sudca , koji bi nas uputio u sve probleme prilikom organizacije regate te nas savjetovao gdje i kako nabaviti svu potrebnu opremu za istu. Regata je prva takva regata na otoku Lastovu, posvećena je Renati i Joži Horvat, potrebna nam je podrška kao novoosnovanom mladom klubu. Također, interesira me kakvu korist naš klub ima od članstva u JSH s obzirom na dosta visoku članarinu koju smo platili? Ovo spominjem zato što Lastovo nije bogat kraj, nemamo nijednog sponzora a država nas je odavno zaboravila kao relevantno društveno biće, stoga Vas i molimo za pomoć. Od rada takvog kluba u mnogome će ovisiti kvaliteta života na samom otoku. Od same članarine uspjeli smo platiti vama članarinu i izraditi naljepnice. Spremni smo uložiti i naš privatni novac  kako bi popravili kvalitetu života djeci na otoku. Molimo vas također da nas uputite koji je to klub u Splitu ili Zadru koji bi nam eventualno pomogao kao partner u organizaciji regate i preporučite neki klub koji bi nas bio voljan malo opremiti svojom dotrajalom opremom, možda i nekim Optimistom.

Hvala i pozdrav,

Tajnik JBKL

Tomislav Pavleka

Prevedena Regatna pravila 2017 - 2020 nalaze se na portalu VZS na ovoj poveznici.

VZS

Molimo suce koji još nisu uplatili članarinu da to učine čim prije. Popis sudaca koji još nisu izvržili obavezu je na linku. VZS će počevši od travnja odbijati prijave regata za suce koji nisu podmirili članarinu.

Vijeće zbora sudaca HJS poziva sve suce i pripravnike na predstojeće seminare. Teme su izmjene regatnih pravila 2017 – 2020, vođenje i rješavanje protesta, te polaganje ispita. Pridružite nam se na seminarima:

21. i 22. siječnja u Zagrebu, na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Ivana Lučića 5 s početkom u 11 sati.

28. i 29. siječnja u Rijeci, u Botelu Marina, Adamićev gat 11 s početkom u 11 sati.

4. i 5. veljače u Splitu, u prostorijama HJS, trg F.Tuđmana 3 s početkom u 11 sati.

18. i 19. veljače u Puli, u prostorijama JK Vega Valsaline 31 s početkom u 11 sati.

Svoje prijave pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Seminar za jedriličarske suce s polaganjem ispita, održat će se u Zagrebu na Fakultetu strojarstva i brodogradnje 21. i 22. siječnja 2017. godine, s početkom u 11 sati. Predavači će biti Neven Baran, Andrej Majcen i Miro Bjelajac, a organizatori Marino Grozdek i Boris Majcen. Evo uputa kako naći FSB:

Seminar će se održati u predavaonicama E i G, južne grade (prizemlje nebodera) Fakulteta strojarstva i brodogradnje u ulici Ivana Lučića 5, 10 000 Zagreb. Glavni ulaz je kod slova B.

Pozicija predavaonica označena je narančastom strelicom.

Parkirati je moguće na fakultetskom parkingu južne i istočne zgrade (označeno crvenom elipsom) prilazom iz Krčke ulice. Ako rampa nije otvorena, potrebno je pozvoniti i reći da se ide na sudački seminar i dodati moje ime: Marino Grozdek.

Poštovani kolege suci. VZS objavljuje prezentaciju izmjena jedriličarskih pravila 2017 - 2020 autora Andreja Majcena. Označene su izmjene u odnosu na regatna pravila 2013 - 2016. Hvala Andrej.

VZS

Login Form